Direct naar de content

Probeer de vernieuwde website

Wij zijn onze website aan het overzetten naar een nieuw systeem. Dit is nog niet helemaal klaar, maar we zijn nu al benieuwd naar uw mening! Laat het ons weten via de knop ‘Uw mening’ op elke pagina.

Ga naar probeer.ijsselgemeenten.nl

Nog niet klaar

Nog niet alle linken zullen werken. En soms moeten we nog teksten aanvullen, of in de juiste opmaak zetten. Maar laat vooral weten wat u vindt.

Kleine punten kunnen we snel oppakken. Aan grotere punten kunnen we later verder werken. Het is de bedoeling dat de nieuwe website op 11 april live gaat.

Blijven ontwikkelen

Op het moment dat we aan de website werken is het altijd erg druk. De “oude” en nieuwe websites moeten namelijk allebei worden bijgehouden. Daarom kiezen we ervoor dit zo kort mogelijk te doen.

Dit betekent niet dat we na livegang klaar zijn. Dan gaan we samen met inhoudelijke specialisten door met verbeteren. Maar de grootste specialist blijft u, de gebruiker, geef dus vooral uw mening via de feedbackknop.

Voor iedereen

We willen een website die iedereen zelfstandig kan gebruiken. Dit is wettelijk verplicht volgens het besluit Digitale toegankelijkheid. Onze website haalde een score van meer dan 90 procent. We hebben met de leverancier afgesproken dat dit minimaal zo goed blijft.